Brillen

Ruim assortiment
Uw ogen zijn ontzettend belangrijk. Het is daarom van belang dat er goed voor uw ogen wordt gezorgd. Een bril is voor iedereen anders en daarmee dus ook uniek. Kind Optiek biedt een ruim assortiment brillen aan en heeft voor ieder persoon de perfecte bril. Dit komt mede door de diversiteit van onze merken.

De perfecte bril
Het is van belang dat er zorgvuldig wordt gezocht naar een goede bril die bij u past. Samen gaan wij op zoek naar een bril die de juiste vorm en maat heeft voor uw gezicht zodat de bril goed aansluit en prettig aanvoelt. Dit doen wij op basis van kwaliteit, pasvorm en er wordt uiteraard gekeken naar uw eigen voorkeur. Wij bieden diverse monturen aan. Van klassieke tot moderne brillen, u vindt het bij Kind Optiek.

Oogmeting
Op basis van een oogmeting wordt er gekeken welke sterkte en kijkgedrag u nodig heeft. Op deze manier kunnen wij de bril voor u personaliseren. U kunt altijd langs komen om een oogmeting te laten doen. Komt gerust langs in onze winkel.

Kwaliteit en prijs
Omdat onze wereld steeds visueler wordt, zijn ogen een belangrijk zintuig die optimaal moet kunnen functioneren. Kind Optiek hecht dan ook waarde aan de kwaliteit en prijs van uw bril. Wij beloven dat uw bril langdurig mee gaat, voor een goede prijs.

Voor elke gelegenheid
Omdat er zoveel aanbod is, kunnen wij ons voorstellen dat het lastig is om één bril uit te kiezen. Daarom krijgt u bij aankoop van een paar goed multifocale glazen het tweede paar van dezelfde kwaliteit voor maar 80,- Naast brillen kunt u bij ons terecht voor zonnebrillen, contactlenzen, kinderbrillen en brillenglazen. Zo zorgen wij ervoor dat er bij iedere gelegenheid een bril is die bij u past.

Openingstijden

Maandag
13:00 – 17:30 uur
Dinsdag t/m donderdag
09:00 – 17.30 uur
Vrijdag 09:00 – 21:00 uur
Zaterdag 09:00 – 17:00 uur