Contactlenzen

Harde zuurstofdoorlatende contaclenzen
zijn al verkrijgbaar vanaf 180 euro per paar inclusief aanpassing en drie maanden proeftijd. Deze lenzen hebben een hoge duurzaamheid en zijn hierdoor relatief goedkoop. Wat comfort betreft kan het zijn dat de voorkeur uitgaat naar zachte lenzen, die bijvoorbeeld met sporten prettiger zijn.

Zachte lenzen
Zachte maand-lenzen zijn verkrijgbaar vanaf 10 euro per maand.

Op het gebied van zachte maand-lenzen zijn tientallen mogelijkheden zowel met als zonder cilinder.

Echter onze voorkeur gaar uit om zoveel mogelijk met de nieuwste materialen te werken ter behoud van de ogen. Bijvoorbeeld met de nieuwste generatie hydrogel-lenzen die 6x zoveel zuurstof doorlaten dan de traditionele contactlenzen. Hierdoor krijgt het oog bijna net zoveel zuurstof als wanneer er geen lenzen worden gedragen. Het oog merkt niet eens dat er een contactlens op zit. Dat is uiteraard het meest gezonde voor het oog.

Een paar zachte contactlenzen leveren we al voor 50 euro per paar. Dit zijn dan half-jaars lenzen die minimaal zes maanden meegaan. De prijs- kwaliteitsverhouding van deze lenzen zijn zeer goed en zijn daarom ook uit voorraad leverbaar.

Hydrogel lenzen
De hydrogel contactlens is uitstekend geschikt voor mensen met droge ogen. Deze lenzen hebben maar de helft aan vocht nodig van het oog. Last van droge ogen zoals bij werk achter de computer of van de airco komt veel voor.

De voordelen van hydrogel contactlenzen zijn duidelijk.

Zou u lenzen willen proberen of bent u aan vervanging toe, kom dan vrijblijvend bij ons binnen. Ook deze hydrogel contactlens kunt u vrijblijvend en kosteloos uitproberen.

 

Openingstijden

Maandag
13:00 – 17:30 uur
Dinsdag t/m donderdag
09:00 – 17.30 uur
Vrijdag 09:00 – 21:00 uur
Zaterdag 09:00 – 17:00 uur