Optometrie

 

Voordat u een bril of leesbril aanschaft, is het van belang dat er een oogmeting wordt uitgevoerd. In onze winkel beschikken wij over modern apparatuur om u van het juiste advies te voorzien en om klachten te verhelpen.

Oogmeting
Bij Kind Optiek kunt u terecht voor een gratis oogmeting. De oogmeting begint met een vooronderzoek. Vervolgens meten wij uw oogdruk, bepalen wij uw sterkte en voeren wij een prisma onderzoek uit.

Uitgebreid oogonderzoek
Op basis van ontdekkingen in een oogmeting kan er bij Kind Optiek een verder onderzoek worden uitgevoerd. Op deze manier kunnen wij u helpen om tot de oorzaak te komen van uw klachten. Zo worden eventuele afwijkingen en/of beschadigingen aan uw ogen zo snel mogelijk vastgesteld. In onze optiek kunnen onder andere fundus foto’s worden gemaakt zonder het druppelen van de ogen, zodat u geen last heeft van bijwerkingen. Op het moment dat er twijfels ontstaan rondom het resultaat van de foto’s, worden de foto’s beoordeeld in samenwerking met een medisch specialist. Op deze manier kunnen wij u een passend advies bieden voor eventuele vervolgstappen.

Afspraak
Bij Kind Optiek zijn er altijd meerdere gediplomeerde mensen aanwezig om u te helpen. Dit maakt het mogelijk dat u zonder afspraak binnen kunt lopen. Wilt u zo snel mogelijk geholpen worden? Maak dan een afspraak in onze winkel. Op deze manier hebben wij alle aandacht voor u.

Openingstijden

Maandag
13:00 – 17:30 uur
Dinsdag t/m donderdag
09:00 – 17.30 uur
Vrijdag 09:00 – 21:00 uur
Zaterdag 09:00 – 17:00 uur