Sieraden

Bent u op zoek naar een mooi sieraad? Sieraden maken vaak het verschil bij u als persoon. Met de sieraden van Kind BV zijn er vele combinaties mogelijk. Wij hebben een breed assortiment aan allerlei soorten sieraden en juwelen. Bij ons vindt u de meest bijzonder ringen, oorbellen, kettingen, armbanden en hangers. Wij vernieuwen vaak onze collectie met nieuwe merken.

Merken
Bij Kind BV vindt u een sieraad dat bij u past. Daarbij zijn er meerdere mogelijkheden die ook passen bij iedere portemonnee. Ons assortiment bestaat uit: zilver, goud, goud plated en zilver plated. Wij bieden meerdere merken aan zoals: Breuning, Coeur de Lion, Edel Design, Melano, Pas Diamonds, Aller Spanninga, Trollbeads, Arior, Allure en Tommy Hilfiger. Op zoek naar een sieraad van een bepaald merk. Vraag er gerust naar in onze winkel.

Cadeau geven
Bent u op zoek naar een bijzonder, persoonlijk cadeau? Dan helpen wij u zorgvuldig met het uitzoeken hiervan. Denk bijvoorbeeld aan trendy oorbellen voor uw zus, een hanger voor uw dochter of een mooie armband voor uw beste vriendin. Op deze manier geeft uw een uniek cadeau. Daarbij mag u bij Kind BV altijd uw aankoop ruilen of retourneren bij het tonen van de kassabon.
Wij begrijpen dat het uitzoeken van een uniek sieraad niet altijd gemakkelijk is. Het moet bij u passen en prettig voelen. Daarom is het fijn dat u bij ons in de winkel kan kijken hoe een sieraad staat en aanvoelt. Wij geven u de tijd en geven persoonlijk advies bij het uitzoeken van uw eigen sieraad.

Trouwringen
Wat een bijzonder moment: U gaat trouwen! De trouwring staat voor verbondenheid tussen u en uw partner. Wij hebben een uitgebreid assortiment van de trouwringmerken Breuning en Aller Spanninga. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van uw trouwring in de winkel.

Openingstijden

Maandag
13:00 – 17:30 uur
Dinsdag t/m donderdag
09:00 – 17.30 uur
Vrijdag 09:00 – 21:00 uur
Zaterdag 09:00 – 17:00 uur